Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szolgáltatóknak

Az új típusú koronavírus járvány és a kapcsolódó korlátozó intézkedések új helyzetet teremtettek, melynek következményei nem hagyják érintetlenül a szerhasználókat és a z ellátórendszer válaszlépéseit sem.

A bekövetkezett változások feltérképezéséhez az EMCDDA-vel közösen felmérést indítunk el a kábítószerügyben érintett szolgáltatók – alacsonyküszöbű ellátók, járó és fekvőbeteg kezelőhelyek, elterelést végzők, rehabilitációs intézmények – körében.

A szolgáltatói kérdőív indítása

Ennek a kitöltésére Önöket – a kábítószer-használók szociális és/vagy egészségügyi ellátásában dolgozó szakembereket – szeretnénk felkérni.

Előfordulhat, hogy egy intézmény többször is megkapja a megkeresést. Intézményenként csak 1 kérdőívet kell kitölteni!

Határidő lehetőség szerint:  2020. május 12, kedd.

A kérdőív kitöltéséhez nem szükségesek számadatok és kitöltése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. A válaszokat csak összesítve elemezzük, abból az egyes szolgáltatók által leírt információk nem lesznek beazonosíthatók. A vizsgálatból készült beszámolót a www.drogfokuszpont.hu oldalon és az Éves Jelentésben tesszük közzé.

Kérjük, a kérdőívet egy alkalom alatt (azaz egy megnyitás során) töltsék ki, mert különben elvesznek a már felvitt adatok! A kérdőívből való kilépés („kilép a felmérésből”) a bevitt adatok elvesztésével jár. A „Befejezés és a kérdőív elküldése” gombra kattintva lehet elmenteni és elküldeni a végleges kérdőívet, ezután a kérdőív már nem nyitható meg újra. Ha szükséges, pdf-ben vissza tudjuk küldeni a kitöltött kérdőívet.